Advertisement

Απεργια Πεμπτη - ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ... : Με απόφαση του γενικού της συμβουλίου η ποεδην, προανήγγειλε 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στην αθήνα στις 15/10/2020.

Απεργια Πεμπτη - ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ... : Με απόφαση του γενικού της συμβουλίου η ποεδην, προανήγγειλε 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στην αθήνα στις 15/10/2020.. Απεργία έχουν προκηρύξει για την πέμπτη 15 οκτωβρίου γιατροί και νοσηλευτές στο δημόσιο σύστημα υγείας (εσυ). Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Κλειστό θα παραμείνει το οικονομικό πανεπιστήμιο αθηνών (ασοεε) την πέμπτη 12/11 στα πλαίσια της γενικής απεργίας. 24ωρη απεργία στα πλοία την πέμπτη. Στην κινητοποίηση θα πάρει μέρος και το συνδικάτο εργαζομένων στον οργανισμό αστικών συγκοινωνιών θεσσαλονίκης (οασθ).

Απεργία κατά του ασφαλιστικού νόμου έχουν κηρύξει για σήμερα πέμπτη οι συνδικαλιστές γιατροί, ανακοινώνοντας. Στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξε η γσεε και το εκθ ενάντια στις ρυθμίσεις του νέου νομοσχεδίου για τα εργασιακά, θα συμμετέχουν την προσεχή πέμπτη 10 ιουνίου οι εργαζόμενοι στον. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Ολεσ και ολοι στην απεργια. Την προσεχή πέμπτη έχει προκηρυχθεί 24ωρη απεργία, στην οποία συμμετέχουν όλοι.

Εργατικό Κέντρο: Απεργία στα Διόδια Ακτίου την Πέμπτη 6/11 ...
Εργατικό Κέντρο: Απεργία στα Διόδια Ακτίου την Πέμπτη 6/11 ... from www.prevezatoday.gr
Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Δείτε το επόμενο webinar του κόμβου φορολογία φυσικών προσώπων 2020: Γενική πανελλαδική απεργία την πέμπτη (10.06.2021). Κλειστό θα παραμείνει το οικονομικό πανεπιστήμιο αθηνών (ασοεε) την πέμπτη 12/11 στα πλαίσια της γενικής απεργίας. Ολοένα και περισσότερες ομοσπονδίες και ενώσεις συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της γσεε την πέμπτη 10 ιουνίου με αιχμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Την απεργία αποφάσισαν τα διοικητικά συμβούλια των εσηεα, εσπητ, επηεα, επηεθ στην 24ωρη απεργία συμμετέχει και η ομοσπονδία συλλόγων υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας. Το νομοσχέδιο αναμένεται να ψηφιστεί στην ολομέλεια της βουλής την πέμπτη 17 ιουνίου. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες.

Το νομοσχέδιο αναμένεται να ψηφιστεί στην ολομέλεια της βουλής την πέμπτη 17 ιουνίου.

24ωρη πανελλαδική απεργία από τους ναυτεργάτες στις 3 ιουνίου. Γενική πανελλαδική απεργία την πέμπτη (10.06.2021). Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Στην 24ωρη απεργία της γσεε, συμμετέχει την πέμπτη, 10 ιουνίου, η ομοσπονδία υπαλλήλων λιμανιών ελλάδος (ομυλε) και η ένωση μονίμων και δόκιμων λιμεναργατών του ολπ, με αφορμή. Δεμένα τα πλοία στις 3 ιουνίου. Διεξοδοσ αγωνιστικη συσπειρωση συλλογου ο περικλησ: Με 24ωρη απεργία την ερχόμενη πέμπτη 10 ιουνίου 2021, συμμετέχουν τα σωματεία εργαζομένων στις σταθερές συγκοινωνίες (mετρό, ησαπ και τραμ) στην απεργιακή κινητοποίηση των γσεε. Ολεσ και ολοι στην απεργια. Την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο εκφράζουν οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, ανακοινώνοντας τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγελθεί για την πέμπτη 10 ιουνίου. Κινητοποιήσεις εργαζομένων σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό την πέμπτη. Δείτε το επόμενο webinar του κόμβου φορολογία φυσικών προσώπων 2020: Την πέμπτη 31 μαΐου 2018 οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία. Σημειώνεται ότι στην απεργία θα συμμετέχουν όλες οι γραμμές λεωφορείων του οασα.

Δεμένα τα πλοία στις 3 ιουνίου. Την πέμπτη 31 μαΐου 2018 οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία. Ολοένα και περισσότερες ομοσπονδίες και ενώσεις συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της γσεε την πέμπτη 10 ιουνίου με αιχμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Γενική πανελλαδική απεργία την πέμπτη (10.06.2021). Την προσεχή πέμπτη έχει προκηρυχθεί 24ωρη απεργία, στην οποία συμμετέχουν όλοι.

DAKE EYDAP: ΠΕΜΠΤΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ της ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ
DAKE EYDAP: ΠΕΜΠΤΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ της ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ from 1.bp.blogspot.com
Ολοένα και περισσότερες ομοσπονδίες και ενώσεις συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της γσεε την πέμπτη 10 ιουνίου με αιχμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Με 24ωρη απεργία την ερχόμενη πέμπτη 10 ιουνίου 2021, συμμετέχουν τα σωματεία εργαζομένων στις σταθερές συγκοινωνίες (mετρό, ησαπ και τραμ) στην απεργιακή κινητοποίηση των γσεε. 24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ. Σημειώνεται ότι στην απεργία θα συμμετέχουν όλες οι γραμμές λεωφορείων του οασα. Την απεργία αποφάσισαν τα διοικητικά συμβούλια των εσηεα, εσπητ, επηεα, επηεθ στην 24ωρη απεργία συμμετέχει και η ομοσπονδία συλλόγων υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας. Δείτε το επόμενο webinar του κόμβου φορολογία φυσικών προσώπων 2020: Δελτιο τυπου 31.5.21 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πα. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα.

Την πέμπτη 31 μαΐου 2018 οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.

Κινητοποιήσεις εργαζομένων σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό την πέμπτη. Διεξοδοσ αγωνιστικη συσπειρωση συλλογου ο περικλησ: Όσον αφορά τα μέσα μαζικής μεταφορά οι εργαζόμενοι τους θα συμμετέχουν. Απεργία / δεμένα τα πλοία την πέμπτη. Το νομοσχέδιο αναμένεται να ψηφιστεί στην ολομέλεια της βουλής την πέμπτη 17 ιουνίου. Στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξε η γσεε και το εκθ ενάντια στις ρυθμίσεις του νέου νομοσχεδίου για τα εργασιακά, θα συμμετέχουν την προσεχή πέμπτη 10 ιουνίου οι εργαζόμενοι στον. Α) την προκήρυξη της πρώτης γενικής απεργίας την πέμπτη 20/5 για να μην παρεμποδιστούν οι πανελλαδικές εξετάσεις των μαθητών (ενώ η αρχική απόφαση ήταν για γενική απεργία στις 19/5). Την πέμπτη 31 μαΐου 2018 οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία. Ποιοι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις. Ολοένα και περισσότερες ομοσπονδίες και ενώσεις συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της γσεε την πέμπτη 10 ιουνίου με αιχμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες την πέμπτη. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Ολεσ και ολοι στην απεργια.

Την προσεχή πέμπτη έχει προκηρυχθεί 24ωρη απεργία, στην οποία συμμετέχουν όλοι. Γενική πανελλαδική απεργία την πέμπτη (10.06.2021). 24ωρη πανελλαδική απεργία από τους ναυτεργάτες στις 3 ιουνίου. Όπως αναφέρει η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδας. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες.

Λαϊκή Αντίσταση - Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία ...
Λαϊκή Αντίσταση - Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία ... from 4.bp.blogspot.com
Γενική πανελλαδική απεργία την πέμπτη (10.06.2021). Όπως αναφέρει η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδας. 24ωρη απεργία στα πλοία την πέμπτη. Ταλαιπωρία περιμένει και αύριο, πέμπτη (31/5), το επιβατικό κοινό, αφού οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν εξαγγείλει στάσεις. Με 24ωρη απεργία την ερχόμενη πέμπτη 10 ιουνίου 2021, συμμετέχουν τα σωματεία εργαζομένων στις σταθερές συγκοινωνίες (mετρό, ησαπ και τραμ) στην απεργιακή κινητοποίηση των γσεε. Απεργία / δεμένα τα πλοία την πέμπτη. Στο ίδιο έργο θεατές οι πολίτες παραμένουν για ακόμα μία φορά όμηροι των εργαζομένων της τοπικής αυτοδιοίκησης και βλέπουν γειτονιέ. Απεργία κατά του ασφαλιστικού νόμου έχουν κηρύξει για σήμερα πέμπτη οι συνδικαλιστές γιατροί, ανακοινώνοντας.

Όσον αφορά τα μέσα μαζικής μεταφορά οι εργαζόμενοι τους θα συμμετέχουν.

Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. 24ωρη απεργία στα πλοία την πέμπτη. Την προσεχή πέμπτη έχει προκηρυχθεί 24ωρη απεργία, στην οποία συμμετέχουν όλοι. Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες την πέμπτη. Σημειώνεται ότι στην απεργία θα συμμετέχουν όλες οι γραμμές λεωφορείων του οασα. Διεξοδοσ αγωνιστικη συσπειρωση συλλογου ο περικλησ: Με απόφαση του γενικού της συμβουλίου η ποεδην, προανήγγειλε 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στην αθήνα στις 15/10/2020. 24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ. Απεργία / δεμένα τα πλοία την πέμπτη. Ολεσ και ολοι στην απεργια. Το νομοσχέδιο αναμένεται να ψηφιστεί στην ολομέλεια της βουλής την πέμπτη 17 ιουνίου. Κλειστό θα παραμείνει το οικονομικό πανεπιστήμιο αθηνών (ασοεε) την πέμπτη 12/11 στα πλαίσια της γενικής απεργίας. Σε απεργιακό κλοιό η χώρα την πέμπτη.

Posting Komentar

0 Komentar